Jess Thorup

Pre-season er i gang

Torsdag var spillerne tilbage på træningsbanen - eller i hvert fald en del af dem, for landsholdsspillerne plus et par stykker mere har fået nogle ekstra feriedage, men de støder lidt efter lidt til truppen i løbet af den næste halvanden uges tid, inden afrejsen næste onsdag til træningslejren i Holland.

Kalenderen er opdateret med træningstider, men i korte træk er der daglig træning kl. 11, bortset fra lørdag den 25. og tirsdag den 28. juni, som er træningsfri.

Og så spiller vi jo på mandag kl. 13 sæsonens første træningskamp mod Silkeborg IF, som der er fri adgang til at overvære på Nummer 10. Vi streamer også kampen - nærmere info følger.

Vi håber også at kunne streame de to træningskampe i Holland mod Feyenoord den 2. juli og mod Club Brugge den 9. juli. Brugge-kampen er i øvrigt aftalt til 2 x 60 minutters spilletid.

Mamoudou Karamoko
Karamoko trykker af til mandagens træning. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


Alle træner ikke fuldt med hver dag
I lighed med tidligere pre-seasons er det ikke altid, at alle spillere er ude på træningsbanen på hver dag, og alle deltager ikke nødvendigvis lige meget i alle øvelser.

Det kan der være flere årsager til, som vi ikke går i detaljer med dag for dag. Det handler udelukkende om, hvilken belastning der er mest hensigtsmæssig for den enkelte på det her tidspunkt af pre-season, hvor nogle f.eks. kommer fra kortere og længere skadeforløb, og nogle kommer som sagt fra landsholdsopgaver og ekstraferie osv.

I første omgang vil mandagens træningskamp mod Silkeborg indikere, hvem der p.t. er klar til en træningskamp, men alle skal med på træningslejr, og der er endnu en lille måneds tid til sæsonpremieren i 3F Superliga.

Carlos Zeca
Carlos Zeca har været ude i længst tid. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

 

Victor Kristiansen
Victor Kristiansen - tilbage efter en skadeperiode i foråret. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

 

Fysisk træner Andrew Clark
Andrew Clark - ny mand i spidsen for den fysiske træning. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

 

Assistenttræner Stefan Madsen
Stefan Madsen - tilbage i rollen som assistenttræner. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

 

Noah Donovan Sahsah
Noah Sahsah samt Daniel Haarbo, Emil Højlund og Ethan Amundsen-Day fra U19-truppen træner med. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK