Fodboldfestival på Frederiksberg

Fodboldfestival for U7-U10 drenge og piger den 5.-6. august

KB, FB og FA2000 lægger igen i år baner til Københavns største breddestævne for årgangene U7 til U10 for både piger og drenge i weekenden den 5.-6. august 2023.

Festivallen, som vi arrangerer sammen med de nævnte klubber og Børns Vilkår, er et stævne, som samler op efter en lang sommerferie og giver alle mulighed for at mødes til leg og boldspil, inden skolerne igen starter mandag den 7. august.

Det er tredje år, at Fodboldfestival løber af stabelen. Første gang var 100 hold tilmeldt, sidste år 180 hold, og i år forventer vi mere end 200 hold. Læs mere om Fodboldfestivalen her

Fairplay som værdigrundlag
Festivallen lægger vægt på Fairplay og alle de ting, der forstås ved begrebet. Tabe og vinde med samme sind, være en god modstander og holdkammerart, tale ordentligt mv.

Det er alt sammen noget stævnet understøtter - alle er vindere, og alle får medaljer med hjem.

Udover fodbolden er der mange aktiviteter for børn og voksne, som kan prøves undervejs i pauserne. Frederiksberg Hallerne og Granen i KB laver igen sund og god mad, som kan købes ved festivalpladsen.

Frederiksberg Kommune støtter Fodboldfestivallen
Hold øje med vores side for løbende information om de mange aktiviteter, der tilbydes til Fodboldfestival.

Det store baneområde ved Jens Jessens Vej danner ramme om mange andre ting end fodbold i dagene den 5. og 6. august – den sidste weekend i skolernes sommerferie.

Frederiksberg Kommune byder al leg og samvær i kommunens foreninger velkommen og opfordrer alle til at kigge forbi.

Her og på kommunens platforme fortæller vi løbende, hvad der præsenteres i weekenden.

>> Se tilmelding, priser og anden info her

 

Her kan du se en FCK TV-video fra Fodboldfestival 2021: