Pep Biel og Hákon Arnar Haraldsson

Kampreferat: 3-1 over Hvidovre i årets første testkamp

Det nye år blev indledt med 2 x 45 minutter mod Hvidovres Nordic Bet Ligahold, som allerede havde en kamp i benene efter at have slået B.93 1-0 i fredags.

De fleste af vores havde også lidt kamptræning fra 45 minutters intern kamp i torsdags på, men truppen var af flere forskellige årsager ikke fuldtallig endnu, så otte af de 21 var fra U19-truppen. Tre af de unge, Elias Jelert, Mattias Jakobsen og Marko Stamenic, fik lov at spille alle 90 minutter, mens de øvrige fik 45 minutter.

De første ti minutter var forholdsvis lige med Hvidovre lidt mere på bolden end os, men efterhånden fik vi bedre tag i spillet, som dog ikke bød på mange chancer før pausen. Hvidovre kom til et par afslutninger i feltet efter nogle gode opspil, men 1. halvlegs eneste scoring tegnede vi os for efter 25 minutters spil.

Marko Stamenic erobrede bolden lidt inde på egen halvdel, og Bøving slog den straks frem ad banen – og via Isak Jóhannesson endte den hos Orri Óskarsson, der elegant rundede Hvidovre-keeper Filip Djukic og sparkede bolden fladt ind.

Orri Óskarsson


Vi skiftede som nævnt otte mand i pausen og havde lidt svært ved at få styr på spillet i det første kvarter af 2. halvleg, så helt ufortjent var det ikke, at Magnus Fredslund udlignede efter en times spil med et godt, skruet skud fra kanten af feltet.

Men siden kom vi godt i gang og satte et par gode angreb op, hvor Wilczek blandt andet sled sig til en afslutning, inden Hákon Arnar Haraldsson tyve minutter før tid bragte os foran på et fladt langskud.

Hákon Arnar Haraldsson


Ti minutter senere skruede Pep Biel et hjørnespark ind via den fjerneste stolpe, og kort efter var Marios Oikonomou tæt på at øge til 4-1, da han styrede et nyt Pep-hjørne på stolpen.

Det blev dog ved 3-1 og en god gang træningskamp mod en fysisk stærk modstander, som bed godt fra sig. Mandag venter en ny opgave mod et andet af Nordic Bet Ligaens tophold, FC Helsingør.