Limited edition ur: ”1992 København” fra About Vintage

Hos vores officielle partner About Vintage er missionen at hjælpe folk til at huske de vigtigste øjeblikke i deres liv. En mission, F.C. København bakker op om – og som nu kommer til udtryk i et helt unikt ur-samarbejde.

Sammen med About Vintage har vi lavet et helt unikt, limited edition ur, som du fra den 12. november kan finde i FCK Fanshop (fås også online). Der er og bliver kun produceret 500 ure, og uret forhandles kun af FCK Fanshop.

Du kan allerede nu skrive dig op til at være blandt de første til at få fat i et af de få eksemplarer af uret – det gør du lige her

Et limited edition ur i Byens farver
Uret – med navnet ”1992 København” – er et klassisk dykkerur i højpræcisions, rustfrit stål. Uret kommer med en sort skive og drejekrans i byens farver samt en diskret løve på kronen. Indeni findes et japansk quartz urværk med glidende sekundviser. Uret leveres med en 3-link rem i rustfrit stål. 

>>> Se alle detaljerne her

Bag på uret finder du en silhuet af Parken, limited edition nummerering (som sælges fortløbende) samt plads til personlig indgravering.

Skal du eksempelvis have din faste sæsonkort-plads, datoen for din første kamp i Parken, eller andre store minder foreviget, tilbyder About Vintage gratis indgravering ved køb af uret. 

Et minde om de store øjeblikke
”1992 København” er et helt unikt ur med et stilrent og tidløst design, der gør det muligt at bære byens farver på en subtil måde, samtidig med at du bærer et ur af høj kvalitet.

Et ur, der vil minde dig om alle de store øjeblikke i Parken, når du bærer det om håndleddet.

>>> Vær blandt de første – skriv dig op til at købe uret her

1992 København1992 København bag

Vær blandt de første til uret – skriv dig op
Uret lanceres den 12. november, men du har allerede nu mulighed for at skrive dig op til at stå forrest i køen til ét af de 500 unikke ure.

Skriver du dig op inden den 12. november, bliver du kontaktet direkte, før uret kommer i åbent salg. Du kan skrive dig op lige her.

Uret koster 2.799 kr. og sæsonkortholdere/abonnenter får som altid 10% rabat. Desuden kan e-cash også benyttes til køb af uret.

1992 København