About Vintage ny officiel partner

F.C. København er glade og stolte af at kunne byde danske About Vintage velkommen i klubben som ny, Officiel Partner. 

”Vi har længe arbejdet på det helt rigtige partnerskab med et urmærke, og vi er utroligt stolte af at kunne byde velkommen til About Vintage, og ser frem til at fortælle mere om partnerskabet og de fælles planer – blandt andet for et helt unikt ur, som inden alt for længe kan findes i Fanshoppen”, fortæller Kommerciel Direktør i F.C. København, Jacob Lauesen.

Der er også stor glæde at spore hos About Vintage, som i første omgang har indgået en etårig aftale med Byens Hold;

”Vi har store ambitioner og elsker kreative samarbejder, og det fik vi mulighed for i et partnerskab med F.C. København. Med hovedstaden som vores fælles hjemmebane, samt en stor kærlighed til spillet og de dynamikker fodbold og livsstilsbranchen deler, var det et naturligt skridt for os at tage,” fortæller Thomas Andersen, Co-Founder i About Vintage. 

Du kan læse mere om About Vintage og se de mange fantastiske ure her, eller besøg deres butik på Gothersgade 97 i København. Vi glæder os til at dele mere nyt fra samarbejdet inden længe! 

Fakta om About Vintage

About Vintage blev startet i 2015 af de to venner, Thomas og Sebastian, der sammen havde ambitionen om at eje den perfekte urkollektion, med også havde et budget, der ikke kunne imødese den ambition. Det blev fundamentet for About Vintage, der i dag designer ure i København, som sælges over alt i verden – med især Japan, Taiwan og Korea som de absolutte vækstmotorer.

About Vintage er bygget på en drøm om at skabe et alternativ til det meget dyre ur, med et attraktivt prispunkt, hvor kvaliteten langt overstiger prisen, og som ikke blot skal bo i bankboksen – men på håndleddet i dagligdagen. Alt sammen med det primære formål, at hjælpe folk til at huske de vigtigste øjeblikke i deres liv.

Besøg About Vintage her eller på Gothersgade 97 i København.