Jubel efter scoring

Storsejr sender os ud i Europa!

Hvilken fornøjelig aften i Parken med europæisk fodbold. Vi glæder os til endnu flere i efteråret efter det blev til en sikker sejr på 5-0 på mål af Jens Stage, Mohamed Daramy, Lukas Lerager, Pep Biel og til sidst lukkede Rasmus Højlund kampen.

Vi sad på kampen næsten fra starten af, og stod godt imod i de hårde dueller. Og efter Jens Stage med hovedet havde stanget Pep Biels indlæg smukt i det lange hjørne fik vi mere plads og tid til at sende tyrkerne ud at løbe.

Det blev til flere chancer, men det afgørende moment i 1.halvleg, som de fleste nok havde ventet på, var målet fra Mohamed Daramy efter 39 minutter. Jonas Wind spillede flot bolden ud på kanten, og Daramy driblede ind i banen, og sparkede fladt bolden ind ved forreste stolpe til stor jubel for Parken.

Det betød altså 2-0 ved pausen.

Kampbilleder forsatte i 2.halvleg, vi styrede kampen fuldstændig. Indskiftede Lukas Lerager gjorde det til 3-0 efter fornemt presarbejde og kort efter blev det også 4-0. Det skete efter et mønster angreb med førstegangsberøringer, og Pep Biel med den sidste fod.

Rasmus Højlund ville også være med, da han løb i dybden og viste god fysisk, og efterfølgende bankede bolden i kassen til 5-0.