FCK-FCM: Tidlig topkamp i Parken (Genåbningskamp)

Tidlig topkamp i Parken

Der er ingen tvivl om vigtigheden af kampene mod FC Midtjylland, der mange gange tidligere har været vores modstander i 3F Superligaens absolutte topkampe. D. 19. september 2021 kl. 18:00 i Parken er ingen undtagelse, når der dømt TIDLIG TOPKAMP i Parken. 

Vi glæder os ubeskriveligt til at byde jer alle velkommen i Parken, til hvad vi forventer bliver en fantastisk kulisse med forhåbentlig fuldstændigt fyldt og feststemt Parken. 

>>> Find din plads til TIDLIG TOPKAMP i Parken her

SAMMEN IGEN - en fodboldfest for klubben & byen

Kampen mod FC Midtjylland er vores første 3F Superligakamp, hvor vi er uden Covid-19 restriktioner på kapaciteten, og hvor vi endelig kan være sammen igen om en stadionoplevelse, som før Corona-pandemien.  

Hvis alle SAMMEN IGEN-vouchers bliver indløst til FCK-FCM, er der på nuværende tidspunkt over 25.000 F.C. Københavnere klar til kamp!

Aktivering af SAMMEN IGEN billet-voucher

Siden marts har det været muligt at købe billet/voucher til denne store dag, som vi alle har set frem til. Dette betyder at mange fans allerede har sikret sig adgang til den længe ventede kamp.

Voucheren giver fleksibilitet i forhold til tribunevalg på Afsnit A2/10, Sektion 12 Øvre, Hele C-tribunen og Familietribune - samt mulighed for at få plads sammen med venner og familie. Kan du ikke komme til kampen den 19/9 mod FC Midtjylland, kan den/de også bruges til én af vores næste fire 3F Superliga-hjemmekampe når salget til dem åbner senere i september. Billet-vouchers til kampen er ikke personlige, og du kan derfor godt glæde venner og familie med denne, hvis du ikke selv skal bruge den. Find guide og info om "Sammen igen"-voucher her

Log ind på billet.fck.dk og aktiver din voucher her
(Rabatkoderne findes under "Min side" på billet.fck.dk)

 

Foreløbigt program for dagen 

Foruden en fantastisk topkamp, er der øvrige aktiviteter før og under kampen, der tilsammen skal gøre dagen til en festdag for klubben og byen:

  • DJ før kampen og i pausen 
  • Børne-fanzone ved Familietribunen
  • Opfordring fra Tifo-gruppen til at medbringe halstørklæde for at skabe en fed visuel kulisse.

Normale vilkår for abonnenter og sæsonkortholdere

Alle abonnementer/sæsonkort er tilbage til normale vilkår, og kun billet-abonnenter skal aktivt hente billet inden kampen (find guide her). Normale vilkår betyder, at du som kortholdere/abonnent (ex. billet-abonnenter), blot skal møde op og scanne dit kort (fysisk eller digitalt) ved indgangen.   

>>> Billet-abonnement: sådan henter du din billet 

 

Billet.fck.dk