Rasmus Falk og Carlos Zeca

DERBY-sejr: 2-1 i Parken

10.966 tilskuere fik hvad de kom efter på en dejlig Københavner-eftermiddag, hvor Brøndby blev sendt hjem med et 2-1-nederlag efter 1-1 ved pausen.

Vi havde klar spildominans i den første halve time, men der var gode muligheder i begge ender, og gæsterne var tættest med et forsøg på overliggeren.

Vi tog imidlertid teten efter en lille halv time, da en Falk-afslutning blev rettet af, så Andreas Maxsø blev krediteret for et selvmål. Inden pausen udlignede Simon Hedlund dog til pausestillingen 1-1.

Efter pausen satte vi os igen solidt på kampen og dominerede Brøndby i lange perioder, hvor de intet skabte i deres offensiv.

Det var også fuldt fortjent, at vi kom foran 2-1, selv om det krævede et VAR-straffe til Lukas Lerager, som Jonas Wind udnyttede med vanlig sikkerhed.

Brøndby fik det ikke nemmere, da Jesper Lindstrøm midt i 2. halvleg fik direkte rødt for at sparke Falk ned bagfra, og siden kontrollerede vi kampen fint og tillod ikke mange nærgående Brøndby-angreb.

Konstant skyllede begejstringens brøl ned over spillerne fra de hvidklædte tribuner, som fik den eftermiddag de havde drømt om: en DERBY-sejr, der holder liv i håbet om, at vi kan avancere i tabellen i de sidste to runder.