Allan Agerholm

Allan Agerholm ny formand i PS&E

På mandagens generalforsamling i PARKEN Sport & Entertainment blev Allan Agerholm valgt som nyt bestyrelsesmedlem. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Allan Agerholm som formand for selskabets bestyrelse, hvor han afløser Bo Rygaard.
 
Allan Agerholm har stor erfaring fra hotel- og konferencebranchen efter en lang årrække som direktør for BC Hospitality Group, der er en af landets største hotel- og konferenceoperatører og blandt andet driver Bella Centeret og Bella Sky hotellet.

56-årige Allan Agerholm forlod efter eget ønske sin stilling i december 2020 for at blive selvstændig konsulent. Ud over sin erfaring fra hotel-, konference- og venuebranchen er Allan Agerholm formand for Visit Denmark, bestyrelsesformand for Hotel- og Restaurantskolen samt næstformand for bestyrelsen i Sixt. Uddannelsesmæssigt har Allan Agerholm en MBA fra University of North London.
 
”Vi er meget glade for, at Allan har sagt ja til at påtage sig opgaven som ny formand i PARKEN Sport & Entertainment,” siger næstformand Henrik Møgelmose.
 
”Vi får med Allan en formand med stor indsigt og erfaring indenfor oplevelsesindustrien i Danmark, og han har tillige et internationalt udsyn, som også er et vigtigt parameter for vores virksomhed. PARKEN Sport & Entertainment er en del af oplevelsesøkonomien med F.C. København, Parken og Lalandia, og vi er overbeviste om, at Allans erfaring og kompetencer vil bidrage til, at han sammen med den øvrige bestyrelse kan skabe vækst og udvikling i virksomhedens tre forretningssegmenter.”
 
”Vi ser meget frem til at arbejde sammen med Allan og takker endnu engang Bo Rygaard for hans store indsats for PARKEN Sport & Entertainment gennem de seneste seks år,” slutter næstformand Henrik Møgelmose.
 
Allan Agerholm selv ser frem til den nye opgave i PARKEN Sport & Entertainment:

”For det første takker jeg for aktionærernes tillid, og jeg vil gå ydmygt og hårdtarbejdende til opgaven for at leve op til den. Det er en ære for mig at overtage hvervet som formand for PARKEN Sport & Entertainment, og jeg ved, at jeg går ind til en stor og udfordrende opgave, men også en afsindigt spændende opgave, som jeg virkelig ser frem til at tage fat på,” siger Allan Agerholm og fortsætter:
 
”Da jeg også selv er FCK-fan, ved jeg også, at Parken og F.C. København betyder uendeligt meget for rigtigt mange mennesker, ligesom Lalandia er omdrejningspunkt for mange store oplevelser for børn og familier i hele Danmark. De er hver for sig meget, meget stærke brands, og tilsammen udgør de via PARKEN Sport & Entertainment en af de største spillere i underholdningsindustrien herhjemme, men når også ud over landets grænser,” siger Allan Agerholm:
 
”Jeg har selvfølgelig nogle ideer om udvikling af forretningerne, men det vigtigste for mig lige nu, er at lære mine bestyrelseskolleger indgående at kende. Desuden vil jeg bruge en masse timer på at sætte mig ind i, hvordan maskinrummet fungerer i de enkelte segmenter i PARKEN Sport & Entertainment. Jeg ser meget frem til at komme i gang med arbejdet, og jeg ved, at jeg overtager efter en meget dygtig formand, og at jeg bliver en del af en stærk bestyrelse,” slutter Allan Agerholm.  
 
Fakta
Navn: Allan L. Agerholm
Født: 1965 (56 år)

Nuværende ledelseshverv:

  • Hotel- og Restaurantskolen, bestyrelsesformand.
  • Visit Denmark, bestyrelsesformand.
  • Hotel- og Restaurantskolen, bestyrelsesmedlem.
  • Mobility Service Danmark A/S, næstformand.
  • Sustainable Hospitality Consult ApS, adm. direktør.
  • Hilton Garden Inn Torshavn, bestyrelsesmedlem.