Kamil Wilczek

Spillerreaktioner: Man skal være klar, når man får chancen

Kamil Wilczek
"Det er naturligvis dejligt at være tilbage – samt at score. For det var ved at være længe siden, at jeg sidst scorede her i Parken. Men jeg har kæmpet for at blive klar, og derfor er det selvfølgelig dejligt at vende tilbage, efter en lidt svær periode, med en scoring. Men nu er det vigtigt, at både jeg og klubben fortsætter, vi skal være klar til de kommende kampe, og på søndag venter os en stor kamp, en kamp hvor vi vil mangle tilskuerne, men også en kamp, som vi meget gerne vil vinde.”

Nicolai Boilesen
”Havde Randers scoret få sekunder før tid, så havde jeg helt sikkert ikke stået og smilet nu. Men jeg synes vi spillede en god 1. halvleg, en halvleg hvor vi viste god moral og viljestyrke ved at vende 0-1 til 2-1. Alt i alt holdt vi Randers fra de helt store chancer – altså bortset fra deres chance otte sekunder før tid. I de sidste 45 minutter havde de for meget spil, vi smed for mange bolde og mistede dermed momentum. Men vi fik de tre point, og det efter en kamp hvor vi arbejdede stenhårdt – men det er klart, at vi skulle have lukket kampen noget før, for man ved jo, at alt kan ske i fodbold. Men vi stod imod, og i modsætning til kampen i Randers for et par uger siden, så jeg i dag et hold der viste vindervilje.”

Sten Grytebust
”Det var selvfølgelig dejligt at stå igen, og jeg havde glædet mig til kampen – og forhåbentlig være med til at bringe noget energi ind i holdet. Det er længe siden jeg sidst stod, udover i træningskampe, men jeg havde fået at vide, at jeg var tæt på efter at have gjort det godt i lang tid – og i dag havde vi så en del ændringer i holdet. Vi fik godt nok en skidt start på kampen, og de er stærke i situationen ved 1-0, for de er svære at dække op. Men vi kom flot igen og førte jo 2-1 ved pausen. Jeg synes vores 1. halvleg overordnet set var fremragende, vi skabte mange chancer og Kamil gjorde det også godt. Vores 2. halvleg var lidt anderledes, men Randers fik ikke mange chancer – hvis man altså lige ser bort fra chancen otte sekunder før tid. Men jeg var da glad for, at jeg her fik vist, at det gælder om at være klar, når man får chancen.”