Lukas Lerager

Lerager: Mere kynisme og kamp

Som vi skrev forleden er det kun tredje gang, vi skal møde den samme Superliga-modstander to kampe i træk, og for første gang siden 2007/08-sæsonen har vi tabt til Randers to gange i samme sæson.

"Det må ikke ske igen," siger Lukas Lerager, som på godt og ondt har det seneste nederlag i frisk erindring.

Kynisme og kamp
"Det er klart, at vi kan lære noget fra kampen derovre. Først og fremmest skal vi være mere kyniske i vores spil i begge ender af banen, og så skal der bare kæmpes endnu mere over hele linjen."

"Men nu har vi fået det lidt på afstand og tager hul på Mesterskabsspillet, hvor der stadig er 30 point at spille om. Jeg kan mærke en stor motivation i hele truppen til at gå ud i morgen og vise, at indsatsen derovre ikke gentager sig."

"Umiddelbart vil Randers nok komme med den samme tilgang til kampen som sidst, nu hvor de føler, at de har fundet formlen til at slå os, men netop derfor kan det jo være, at de vælger noget andet. Uanset hvad, så skal vi bare være klar."

>> Vind en unik 360 graders-kampoplevelse med Audi og FCK

Det tager tid, og det har vi ikke
Lukas fik sine første tre FCK-kampe som indskifter og har været fast starter i de seneste fem, hvor han også kom på tavlen i udekampene mod Lyngby og Randers. Holdet har ikke fået de ønskede resultater, men hvordan ser Lukas på sine egne første måneder i klubben?

"Det er vel gået nogenlunde som forventet, for når man skifter klub, så tager det altid lidt tid at vænne sig til måden at spille på. I forvejen var klubben ved at bygge noget nyt op både på og uden for banen, efter at have spillet på den samme måde i mange år, og det tager også tid. Men realiteterne er bare, at i en klub som F.C. København, så har vi ikke den tid, og slet ikke når vi også skulle indlede jagten på toppen fra en placering langt nede i tabellen."

"Når jeg ser på det materiale, som vi har, og den vej vi gerne vil gå, så er jeg dog sikker på, at når først det hele spiller, så skal nok det nok blive rigtig, rigtig godt," slutter Lerager.