Jonas Wind og Victor Nelsson

Gode præstationer i rødt og hvidt


Der var både gode resultater og gode individuelle præstationer for Jonas Wind og Victor Nelsson, da de torsdag aften var i aktion i landsholdstrøjen.

Jonas Wind stod for 2-0 scoringen og oplægget til 1-0 målet i Danmarks sejr i VM-kvalifikationen mod Israel, mens Nelsson var anfører og blandt banens bedste i U21-landsholdets 1-0 sejr over Frankrig ved EM-slutrunden i Ungarn.
 
Wind: Først og fremmest et godt resultat
”Det var først og fremmest et godt resultat og en fin præstation af hele holdet mod en god modstander," siger Jonas Wind.

"Jeg er selvfølgelig også glad for min egen præstation, og at jeg igen fik tilliden fra landstræneren, som jeg gjorde, hvad jeg kunne for at betale tilbage på."

"Jeg synes også, at det lykkedes okay at vise mit værd med en mål og en assist, som er noget af det, man bliver målt på som angriber, selvom der også er mange andre facetter af spillet, der er vigtige."

"Det var en super god oplevelse for mig, og jeg glæder mig allerede til de kommende opgaver med både landsholdet og hjemme i FCK,” siger Jonas Wind, der kan komme i landskampsaktion igen søndag mod Moldova i VM-kvalen.
 
Nelsson: En rigtig fin kamp
For Victor Nelsson var 1-0 sejren over Frankrig en perfekt start i U21 EM-gruppespillet, der også tæller Island og Rusland. Gruppespillet bliver afviklet nu, og hvis Danmark går videre, skal man tilbage og spille knockout-kampe efter Superligasæsonen.
 
”Vi spillede en rigtig fin kamp, hvor vi var godt organiseret," siger Victor Nelsson.

"Vi lykkedes med at holde dem fra de store chancer, mens vi selv var meget skarpe, da vi fik muligheden. Jeg synes, at vi defensivt var i god kontrol, og det var også personligt en god kamp for mig."

"Det var et gensyn med deres angriber, Edouard, som jeg også stod overfor, da vi mødte Celtic i Europa League, og det gik rigtigt godt."

"Nu har vi et godt udgangspunkt før de sidste to kampe i gruppen, men alt er åbent endnu, og vi skal virkelig ramme niveauet for at gå videre, som selvfølgelig er målet."

"Det er fedt at være med og komme godt fra start, så nu skal vi bare køre på,” siger Victor Nelsson, der kan komme i kamp igen søndag, når Danmark møder Island.

Zecas Grækenland fik point mod Spanien
Nicolai Boilesen og Mohamed Daramy er også afsted med henholdsvis A- og U21-landsholdet, men ingen af dem kom i kamp, mens Carlos Zeca startede for Grækenland, der spillede 1-1 ude mod Spanien. Kalle Johnsson og Sten Grytebust sad på bænken for Sverige og Norge, og Bryan Oviedos Costa Rica skal først i kampen lørdag.