Victor Nelsson

Nelsson og Daramy ser frem mod Frankrig ved U/21 EM

Kl. 21.00 torsdag aften skal Victor Nelsson og Mohamed Daramy spille den første kamp under U/21 EM-slutrunden, som spilles i Ungarn.

Det danske U/21-landshold er i pulje med Frankrig, Island og Rusland. Den første kamp står mod Frankrig, og det bliver en svær opgave fortæller anfører for U/21-landsholdet Victor Nelsson.

”Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med kampene. Det er en fed gruppe vi har samlet med mange dygtige spillere, men det er klart at vi skal ramme vores topniveau i de kampe der venter os nu. Første mindset hedder Frankrig, og de har nogle virkelig dygtige spillere, som vi skal være klar på at matche,” siger Nelsson.

U/21 EM er delt op, således at gruppespillet spilles i denne landskampspause og skulle man gå videre til knockout-fasen, skal der spilles igen fra 31. maj og frem til 6. juni. Det er vinderen af puljen samt nummer to, som går videre.

”Målet er naturligvis at gå videre fra gruppen, så vi også kan spille med igen i knockout-fasen. Det sætter vi alt ind på at kunne få lov til, men det kræver nogle stærke præstationer, for det er dygtige hold. Rusland har ikke lukket mange mål ind, og ligner et solidt hold. Island ved man altid kommer med en stærk hold-præstationer, og de har samtidig et par dygtige individuelle spillere, som vi skal holde øje,” fortæller Nelsson.

For Mohamed Daramy er dansk landsholds-fodbold stadig relativt nyt, da det først var i januar 2020 at han fik sit danske statsborgerskab. På trods af corona er det dog blevet til tre kampe i landsholdsregi.

”Det er kæmpe stort at få lov til at være med. Jeg har altid haft et stort ønske om at få lov til at være med på landsholdene. Nu kan jeg endelig få lov, og at være med til en U/21-slutrunde er super fedt. Jeg håber at få så meget spilletid, som muligt og hjælpe holdet,” fortæller Daramy.

Aftenens kamp mod Frankrig kan ses på DR2, mens de resterende kampe kan følges på DR1.

 

Nelsson og Daramy