Jess Thorup

Thorup: Vi har en sindssygt vigtig opgave nu

Jess Thorup ser frem mod søndagens opgør mod Randers, men kaster først et tilbageblik på det ærgerlige udbytte af de to gode kampe mod Brøndby og FC Midtjylland.

Sund ærgrelse, men ikke frustration
"Det er jo en lidt speciel situation kun at have fået ét point, når vi synes, vi har spillet to gode kampe mod to af de hold, der ligger foran os," siger Thorup.

"Det giver en sund ærgrelse, men den må ikke blive en frustration, og det mærker jeg heller ikke til i truppen. Men selvfølgelig skal vi da ærgre os."

"Men vi skal også huske, at vi er kommet meget tættere på, end vi var for 3-4 måneder siden. Det giver en god tro på tingene, når vi om lidt går ind i slutspillet. Vi skal stadig være skarpere på nogle ting, men trods udbyttet af de seneste kampe, kan vi godt glæde os over, hvor langt vi er nået."

En spændende runde
Søndag venter igen en svær opgave, når vi skal til Randers, men det gør ingen forskel for Thorup, at de kæmper for at sikre en af pladserne i slutspillet.

"Jeg ved godt, de har en masse at spille om, så det kan generelt blive en spændende runde i morgen. Men vores motivation må ikke afhænge af, om de andre har noget at spille for eller ej. Vi har selv en sindssygt vigtig opgave nu, og det er bare at skrabe så mange point sammen som overhovedet mulig."

"Det ser selvfølgelig rigtig svært ud for os at blive nummer 1, men hvis vi ikke kan nå det, så skal vi blive nummer 2. Og kan vi ikke blive nummer 2, så skal vi blive nummer 3. Sådan er det. Vi stiler så højt, som vi overhovedet kan."

Landskamppausen
Efter søndagens opgør tager en del spillere afsted med landshold, mens resten af truppen får fri indtil på fredag. For nogens vedkommende skal de dog bruges på behandling og genoptræning, og det gælder også Peter Ankersen, der ikke er helt klar endnu.

"Han er tæt på at være der, men mangler lige det sidste," siger Thorup. "Men nu er der to uger til, at vi skal i gang med slutspillet, og han får forhåbentlig nogle gode dage i landskamppausen, så han bliver helt klar. Men heldigvis har Bartolec trådt ind og spillet glimrende, og der er i det hele taget en god og sund konkurrence om pladserne på holdet.