Victor Kristiansen og Nicolai Boilesen

Målløst mod FCM

De første 45 minutter var fattige på chancer, men vi havde i længere perioder et godt greb om kampen om spillet og fik sat flere gode angreb op.

Daramy måtte desværre udgå midt i halvlegen efter at være blevet hændeligt ramt i hovedet af Onyekas støvle, og han blev erstattet af Bundu.

Fem minutter efter pausen måtte gæsterne redde et Falk-forsøg på målstregen, men spillet var stadig præget af meget fysik og duelspil rundt om på banen.

Midt i halvlegen skabte vi kampens anden kæmpe chance, men Lössl reddede mesterligt Jonas Winds flade afslutning nede ved den ene stolpe.

Kaba havde et enkelt giftigt hovedstød, som Kalle også reddede fornemt, og i tillægstiden headede Nelsson også lige over mål på et hjørnespark.

Ingen af holdene formåede dog at komme på tavlen i aften, så det endte med 0-0 og et point til hver.