Viktor Fischer og Rasmus Falk

Fischer: Det så rigtig godt ud i dag

Viktor Fischer kom på tavlen for anden kamp i træk, da han i dag bragte os foran 1-0 mod AGF i 1. halvleg, inden han blev afløst af William Bøving. Målet faldt efter et flot kontraløb, hvor Pep Biel løb igennem i højre side og spillede Fischer fri i feltet til scoringen.

"De spilprincipper, som vi har øvet meget på træningsbanen, dem var vi gode til at tage med ind i kampen i dag," fortæller Fischer.

"Måske var det også modstanderen, der motiverede os lidt mere i forhold til Hvidovre og Helsingør, hvor vi kæmpede lidt mere for at gennemføre de ting, vi gerne ville, men i dag så det rigtig godt ud."

"Vi leverer en stabil og solid præstation med fint gennemspillede angreb og gode kontraangreb, så jeg synes, at det ser rigtig positivt ud."

"Vi arbejder stadig med tingene for at blive endnu bedre og få det helt rigtige aggressivt udtryk, men vi tager små skridt fremad helt tiden. Og jeg er spændt på at se, om ikke vi er endnu bedre på onsdag i Aalborg!"

"Vi vil i hvert fald rigtig gerne, og jeg mærker, at vi bygger meget tiltro og tillid til hinanden i øjeblikket, og ikke bare blandt de 11, der startede i dag, men i hele holdet. Det er en spændende periode!" lød det fra Fischer.