Rasmus Falk

Falk: Skal blive ved med at tage skridt i den rigtige retning

Søndag skal spillerne fortsætte hvor de slap i Aarhus og jagte endnu en sejr hjemme i Parken mod Lyngby. Og Rasmus Falk ser frem til forhåbentligt at gentage de gode takter fra i sidst. 

”Det var fedt at vinde i søndags og det var fedt at vinde på den måde, vi gjorde det. Vi skal blive ved med at tage skridt i den rigtige retning, men vi skal ikke bruge så meget tid på at snakke om, hvad vi kan og hvad vi vil. Det handler om at vise det i kampene og blive ved med at forbedre os. Det var ikke godt nok mod AaB, men det var godt mod AGF - og nu skal det være endnu bedre mod Lyngby,” fastslår Rasmus Falk.

Nye input til offensiven
Kampen i Parken bliver den tredje med Hjalte Nørregaard som midlertidig cheftræner, og manden med 320 kampe for klubben på CV’et er kommet med nye input til truppen på træningsbanen ifølge Falk.
 
”Hjalte er kommet med lidt nye ideer, som der var gode tegn på i Aarhus. Selvom meget af basen er den samme FCK-stil, som vi har været vant til, så arbejder vi også lidt med nogle nye positioner i vores opbyggende spil og især den måde, som vi skal skabe chancer på,” forklarer den 28-årige midtbanespiller.

Vindermentalitet og overskud
”I mindre gode tider skal man typisk kæmpe endnu hårdere for pointene og for at skabe chancer, mens man samtidigt føler, at modstanderne har meget nemmere ved at score mod én selv. Det er den onde cirkel, vi skal have brudt. Overordnet set skal vi spille med samme gejst og vindervilje hver gang uanset hvad - men det er ikke noget, som kommer af sig selv fra den ene dag til den anden. Det tager tid at få bygget den mentalitet og det overskud op igen, og så er det op til alle os i klubben at få det til at ske hurtigst muligt.”

Rasmus Falk kan søndag mod Lyngby spille sin kamp nummer 179 for F.C. København siden han kom til fra OB i sommeren 2016. Der er kick off i Parken kl. 16.00.