Carlos Zeca

1-2-nederlag til AaB

En overtidsscoring af Rasmus Falk var ikke nok, for to scoringer af AaB's Ivar Fossum i 1. halvlegs sidste ti minutter sikrede AaB en 2-1-sejr i Parken.

Vi indledte kampen med et par udmærkede mulighed for en tidlig føring og generelt var vi i udmærket kontrol langt hen i 1. halvleg, selv om vi havde svært ved at komme til flere afslutninger. Wilczek måtte desværre udgå allerede efter 20 minutter og blev erstattet af Pep Biel.

Indtil ti minutter før pausen havde AaB ikke sat Kalle Johnsson på de store prøver, men et præcist indlæg fra Lucas Andersen fandt en helt fri Ivar Fossum, der ikke havde svært ved at bringe gæsterne foran.

Zanka var tæt på at udligne med et hovedstød på en Fischer-dødbold, men i stedet øgede Fossum til 2-0 et minut før pausen, da vores forsvar igen blev overspillet.

Efter pausen havde vi bolden meget, men havde svært ved at gennembryde deres organisation. Godt tyve minutter før tid fik Falk en stor mulighed, da Daramy chippede bolden ind til ham foran mål, men han fik ikke rent træf på bolden.

AaB forsvarede deres føring klogt og jagtede de kontraer og dødbolde, der bød sig til, og det gjorde de så effektivt, at deres sejr aldrig kom i fare, for Rasmus Falks reducering til 1-2 faldt først i de allersidste sekunder af opgøret.