Carlos Zeca

Zeca: Sejre det eneste der tæller

Selvom den store europæiske skuffelse i torsdags selvsagt stadig sidder i alle F.C. københavnere, går livet videre i Superligaen søndag mod FC Nordsjælland i Parken. Og der er ifølge anfører Zeca kun én ting, der tæller: At få tre point.

”Vi ved godt, at vi står i en svær situation. Det handler om at få selvtilliden tilbage i hele holdet, og den eneste måde at rejse os på, er ved at vinde nogle kampe. Så simpelt er det. Nu har vi kun Superligaen og pokalturneringen at fokusere på, og det er ikke godt nok for vores klub. Men sket er sket, og vi er nødt til at se virkeligheden i øjnene. Og så skal vi gøre det meget bedre i de hjemlige turneringer. Og det starter mod FC Nordsjælland,” siger Zeca, der ikke lægger skjul på, at skuffelsen sidder i alle på Nummer 10:


”Som alle kan se, er vi ramt lige nu. I sådan en svær periode, gælder det om at stå sammen. Både spillere, fans og alle i og omkring klubben. Vi ved, at vi kan spille meget bedre, men det kommer ikke af sig selv, men kun ved hjælp af hårdt arbejde. Vi skal have nogle sejre og bygge os op igen. Det er det eneste, der tæller,” siger Zeca.



Kampen mod FCN starter søndag kl. 20.00 og kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay.

>> Læs mere optakt: Fokus på FCN