Kamil Wilczek

Wilczek efter første FCK-mål: Hver eneste scoring giver selvtillid

Kamil Wilczek var på pletten med sit første mål i den hvide trøje i mandagens uafgjorte træningskamp mod Lyngby. Og den nye nummer 9 er ikke overraskende godt tilfreds med at komme på måltavlen allerede i sin anden kamp for klubben.

”Jeg er glad for mit første FCK-mål. Hver eneste scoring giver selvtillid, og mål er det vigtigste for angribere - sådan er det bare, og forhåbentlig kommer der mange flere,” siger Kamil Wilczek efter testkampen på Harboe Arena i Slagelse.

Vigtigt med mange minutter i benene
Den polske angriber fik 82 minutter på banen og dannede angrebsduo med Jonas Wind i 1. halvleg og siden med Mikkel Kaufmann i 2. halvleg.

”Det er en kort pre-season og det var vores sidste træningskamp inden sæsonen starter, så det var vigtigt at få så mange minutter i benene som muligt. Og nu glæder jeg mig bare til min første officielle kamp for klubben."



Hurtig tilvænning til ny stil
Søndag gælder det Superliga-premieren mod OB i Odense, og dermed er der kun kort tid til at ramme topformen og lære en ny spillestil endnu bedre at kende for den 32-årige frontløber.

”Vores presspil sad ikke helt i skabet i 1. halvleg i dag, så det skal vi forbedre. Det blev bedre i 2. halvleg, hvor vi også skabte flere gode chancer ved at vinde bolden højt oppe på banen og dermed være tættere på modstandernes mål. Jeg skal stadig vænne mig til en lidt anderledes måde at spille på, men det går hurtigt med at lære det - og det skal også gå hurtigt, for næste gang er der point på spil. Der har ikke været nogen problemer med at falde til, og jeg glæder mig til at skulle i aktion for alvor. Nu gælder det i første omgang OB på søndag, men jeg ser frem til forhåbentligt mange kampe for FCK fremover.”

Kampen mod OB fløjtes i gang på søndag kl. 18.00 og sendes direkte på TV3+.

>> Se Wilczeks mål og de øvrige højdepunkter fra kampen mod Lyngby her