FCK partnere

Støt klubbens partnere

I en tid, hvor også det danske og globale erhvervsliv er hårdt ramt af omstændighederne omkring Corona-virus, ønsker klubben at gøre det endnu mere tilgængeligt for fans at kunne støtte klubbens partnere, der ligeledes støtter klubben - både når fodbolden triller, og når den ikke gør.

Jeres støtte er som altid uvurderlig. Nu beder vi jer støtte vores partnere og dermed klubben, så vi sammen kan komme stærkt tilbage, når det igen er kampdag.

Oversigt over FCK-partnere
Derfor har vi samlet en oversigt over alle vores partnere her, hvor du kan se alle de virksomheder, vi samarbejder med på daglig basis.

Det er alle samarbejdspartnere, der året rundt bidrager til klubbens udvikling og muliggør et hav af tiltag. Langt de fleste med et glødende FCK-hjerte, der også er at finde på tribunen, når der spilles fodbold i Telia Parken.

>>> Se alle FCK-partnere her

Oversigt over tilbud og fordele
Et udvalg af vores partnere har pt. også forskellige tilbud og fordele, du som FCK-fan, din virksomhed eller andet, også kan få adgang til. Dem har vi samlet på en separat side, som vi løbende opdaterer og informerer om. Det kan jo være, at du i for vejen for på udkig efter en fødselsdagsgave, nye solbriller til sommeren, eller konsulenthjælp til din virksomhed. Vi vil med dette gerne sikre, at du i hvert fald har kendskab til de muligheder og fordele, der kan være ved at benytte en FCK-partner, og dermed også støtte klubben i en udfordrende tid.

>>> Find gode tilbud fra udvalgte partnere her