FCK forstærker samarbejdet med HUI

Hørsholm-Usserød Idrætsklub er allerede samarbejdsklub, og nu har FCK & HUI lavet en aftale om at starte projekt Bedre Børnemiljø op i klubben.

Det handler om at skabe det bedst mulige træningsmiljø for spillere fra indslusning til omkring U12-alderen. Fra midten af februar til midten af marts, vil FCK have sportslige konsulenter på besøg i HUI, for at indsamle viden omkring klubbens miljø, strategi, økonomi, sportslige model samt trænings- og kampmiljø. Derefter vil vi sammen udvikle en plan for arbejdet, med at skabe de bedste rammer til fremtidens børnemiljø i HUI.

Mulighed for at arbejde i dybden
”Vi er glade for, at HUI er interesseret i at udvide vores samarbejde, således at det nu også inkluderer Bedre Børnemiljø," fortæller Nick Sigby-Hansen, projektleder for Bold i Byen og ansvarlig for klubsamarbejder i F.C. København.

"Vi ønsker, at være med til, at skabe de bedste forudsætninger for fodboldtræning i alle vores samarbejdsklubber, men med Bedre Børnemiljø får vi muligheden for at arbejde i dybden med HUI, baseret på HUI’s egne værdier og ambitioner. Vi glæder os til at komme i gang!”

HUI: En kæmpe hjælp for os
”Vi har et rigtig godt samarbejde med FCK allerede, men vi har ambitioner om, at tilbyde et endnu mere tidssvarende og innovativt børnemiljø," siger Andreas Floor, der er børnefodboldsansvarlig i HUI.

"Vi vil skabe en endnu bedre træning til vores mindste spillere, så er det en kæmpe hjælp for os, at få så professionelt et makkerskab op at stå."

"Vi ser frem til, at vi starter op på projektet med Bedre Børnemiljø, som i den grad handler om, at de yngste af vores årgange skal få et endnu bedre træningsmiljø til at udvikle deres glæde, ved at lære og ved at spille fodbold i HUI,”

14 klubber er i gang
Projekt Bedre Børnemiljø er i gang i 14 klubber lige nu, og indsatsen har indtil videre skabt stor glæde i samarbejdsklubberne.

Samarbejdet med HUI har også betydet, at hele tre spillere fra Hørsholm-Usserød Idrætsklub har taget skridtet ind på ungdomsholdene i FCK Talent. Det er et stærkt udtryk for, at HUI har gode traditioner for også at udvikle dygtige unge spillere og der er stor ros fra Sune Smith-Nielsen, Talentchef i FCK.

Tre HUI-talenter har taget skridtet til FCK's Talentafdeling
”HUI har allerede et utroligt stærk set-up, som vi i FCK er imponeret over. De tilbyder en god træning, og vi har kunnet se, hvor meget klubben har flyttet sig over de senere år."

"Det er en klub, som vi samarbejder meget med og nyder stor glæde af på vores ungdomshold. Vi er glade for aftalen om Bedre Børnemiljø i HUI, og samtidig er vi glade for, at 3 brødre – Rasmus Winther Højlund på U17 og hans brødre Oscar Winther Højlund og Emil Winther Højlund på U15 - har valgt at forlænge deres aftaler og spille de kommende år hos F.C. København. Alle spillere har haft deres opvækst i HUI,” fortæller Sune Smith-Nielsen.