Nicolaj Thomsen og Karlo Bartolec jubler

Thomsen sikrede sejren i Schweiz

Nicolaj Thomsen scorede sit første sæsonmål, da han sendte et indlæg fra Karlo Bartolec i nettet med hovedet efter 27 minutter og sikrede en 1-0-sejr ude over Lugano i Europa League-gruppespillet.

Opgøret på Kybunpark i St. Gallen var en regnvåd omgang, hvor schweizerne var mest i teten, men hvor vi var farligst i Ståles alternative 3-5-2-opstilling - blandt andet havde Michael Santos flere tilbud, mens Pieros mod slutningen noget tilfældigt ramte overliggeren efter skidt schweizisk målmandsspil.

Før sidste spillerunde indtager vi dermed førstepladsen i gruppen med 9 point foran Malmö FF med 8 og Dynamo Kiev med 6.

Den anden kamp mellem Malmö FF og Dynamo Kiev endte med en dramatisk svensk sejr i tillægstiden på 4-3, og dermed skal arbejdet for de danske mestre gerne gøres færdigt med minimum et point i sidste gruppekamp mod Malmö i Telia Parken den 12. december. 

Selv et nederlag i sidste spillerunde KAN være nok til at gå videre, men det kræver i så fald, at Dynamo Kiev ikke vinder hjemme i Ukraine over Lugano, der kun har æren at spille for og endegyldigt slutter sidst.

Se højdepunkter og læs reaktioner fra opgøret senere her på FCK.DK.

>> Find din plads til den afgørende gruppekamp mod Malmö den 12. december her!

>> Find din plads til DERBY nu på søndag den 1. december her!