The Minds of 99 i Telia Parken

The Minds of 99 i Telia Parken

The Minds of 99 spiller deres hidtil største koncert lørdag den 12. september 2020 i Telia Parken.

”Vi har valgt ikke at spille festivaler eller andre koncerter i 2020. For en enkelt aften vil vi samle alle vores fans under ét tag til ét nationalt event," fortæller bandets forsanger Niels Brandt.

"Vi havde først tænkt, at det rette sted ville være Østerbro Stadion, men da der er EM i fodbold, kunne det sgu ikke lade sig gøre. Så vi talte med Parken, om det ville være muligt at skabe nogenlunde samme kapacitet derinde. Det lykkedes!

"Så nu stiller vi os ind på plænen i Telia Parken, som det andet danske band nogensinde, og her vil vi sammen med vores fans forhåbentlig skabe en af de største aftener i Minds' historie.”

Solkongen en gamechanger
”Solkongen har som album været en kæmpe gamechanger for os," fortsætter Niels Brandt.

"På baggrund af den og de to første albums samler vi næsten 30.000 mennesker i Ålborg, Århus, Odense og København her til november. Det er kæmpestort!"

"Vi ved sgu godt, at det at spille i Telia Parken er et endnu større move, men vi er stadig sultne, vi udgiver ny musik allerede, og derfor gør vi det."

Noget af en opgave
"Vi kiggede hinanden i øjnene og blev enige om, at det er den oplevelse, vi har lyst til at dele med vores publikum næste år. Det er ikke mange gange i karrieren, man har muligheden for at tage sådan en beslutning."

"Nu har vi gjort det, og nu må vi se, hvor dumt eller klogt det er. Det er noget af en opgave, men vi bliver klar!” slutter Niels Brandt.

Billetsalg
Salget starter fredag 8. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Desuden er der presale:

  • fra onsdag 6. november, kl.10.00: modtagere af The Minds of 99's nyhedsbreve samt SAS Euro Bonus-medlemmer
  • fra torsdag 7. november, kl. 10.00: modtagere af Live Nation Danmarks nyhedsbreve samt Jyske Bank-kunder

Billetpriser
Golden Circle 650,- /PL1 650,- / PL2 420,- / PL2U (stå) 420,- / PL3 270 kr. + gebyr