Nicklas Bendtner

Bendtner: Vil hellere score i de kampe, der tæller!

Med to mål i dagens reserveligakamp i Brøndby - heraf et på straffe - kom Nicklas Bendtner for første gang på tavlen i ordinær kamp, efter han tidligere scorede i straffesparks-konkurrencen i Hillerød-pokalkampen.

"Det var fint at få scoret, men jeg vil hellere gøre det i de kampe, der tæller! Men selvfølgelig hjælper det altid på selvtilliden at få scoret i åbent spil," lød det fra Bendtner efter kampen.

"Jeg har arbejdet hårdt for at få mig selv 100 % i gear, og det er gået hurtigere end forventet, så det har været enormt positivt. Det sidste der mangler, det er selvfølgelig at få scoret i Superligaen."

Nicklas Bendtner scorer på straffe
Bendtner bringer os foran på straffe. Foto: FCK.DK


På søndag kommer Esbjerg til Telia Parken og herefter falder kampene tæt i 3F Superligaen, Europa League og Sydbank Pokalen.

"Ja, nu skal vi have folk tilbage fra landsholdspausen, og så gælder det for os om at komme tilbage til "winning ways". Det vil sige, vi skal have sat et godt løb sammen af kampe, hvor vi vinder, og hvor vi også får tre point på kontoen på dårlige dage, sådan som det har kendetegnet klubben i mange år."

"Vi får også spillere tilbage fra skader, som også vil styrke konkurrencen om pladserne og dermed holdet og gøre folk endnu skarpere. Og så skal vi være bedre offensivt end i de seneste kampe. I dag var vi rigtigt gode, fandt hinanden godt og skabte mange chancer, og det skal vi føre videre i de turneringer, hvor det gælder for alvor," slutter Nicklas Bendtner.


>> Find din plads til søndagens hjemmekamp mod Esbjerg