Carlos Zeca

Spillerreaktioner: Vi skal holde hovedet højt

Viktor Fischer
”Vi gør det jo svært for os ved, ved at komme bagud 0-2 så tidligt, for det er svært at komme tilbage fra 0-2 her på Brøndby Stadion. Og det blev ikke nemmere for os, da Falk fik sit røde kort. Men der er stadig mange gode ting vi kan tage med os fra dagens kamp, men vi skal minimere antallet af fejl, og så skal vi blive bedre til at komme sejrrigt ud af 50/50-kampene. Men det er naturligvis stadig forfærdeligt at tabe fodboldkampe”.

Carlos Zeca
”Jeg synes egentlig vi er det bedste hold i 1. halvleg, men de får to ærgerlige mål og fik samtidig mere selvtillid. Vi kommer så på 1-2, vi tror på det – og får også en god start på 2. halvleg. Men det røde kort gjorde, at det gik hen og blev svært. Og ved 1-3 er det mere eller mindre slut. Men vi skal holde hovedet højt efter denne kamp – og så ellers se fremad!”.

Karlo Bartolec
”Det var mit første Derby, og tak til vores fans for en rigtig flot opbakning. Men det var en svær kamp, vi lavede nogle fejl – og de kostede via nogle farlige kontraer til Brøndby IF, og så gik det jo hen og blev svært, da vi blev 10 mod 11. Vi prøvede alt hvad vi kunne i de sidste 30 minutter, men efter 1-3 blev det meget svært”.

Nicklas Bendtner
”Vi får hurtigt to mål imod os, og så bliver det svært. Men jeg synes vi kæmpede godt, der var masser af fight, vi viste god kampånd og stod sammen som hold – og det er hvad vi skal tage med os fra denne kamp”.