Pieros Sotiriou

0-0 i tæt og intens topkamp

FCM var tættest på sejren med et par skud på træværket, men vi havde også chancerne i et intenst og hæsblæsende topopgør foran 24.464 tilskuere.

Gæsterne lagde bedst ud og havde allerede i de første ti minutter et par nærgående forsøg, men siden kom vi bedre ind i kampen og skabte også gode muligheder. Først til Jens Stage, og siden et flot kontraangreb, hvor Santos spillede Fischer helt fri, men han skød i fødderne på Jesper Hansen.

Midtjyderne var endnu tættere på, da Evander midt i halvlegen ramte overliggeren på et frispark, men resten af 1. halvleg blev mindre chancerig - men ikke mindre intens, for begge hold gav og tog i duellerne rundt om på banen.

Vi lagde bedst ud efter pausen, og Stage var lige ved at heade en dødbold ind fra nært hold. Men efter en times tid vendte kampen igen, og FCM pressede hårdt på, og Sory Kaba ramte stolpen med et hovedstød efter hjørne.

I det 71. minut fik Nicklas Bendter hjemmebanedebut, da han afløste Santos, men i et tæt, intenst og spændende topopgør, var det gæsterne, der pressede mest på indtil slutningen.

Da Awer Mabil fik sit andet gule kort, fik vi overtaget i syv spændende tillægsminutter, og indskiftede Mohamed Daramy var meget tæt på at sikre sejren, da Bendtner headede en dødbold ned til ham tæt under mål.

Det kunne således være gået til begge sider - og det endte det sådan set også med: et point til hver.

Tak for forrygende opbakning fra tribunerne! Vi ses igen på lørdag!

 

FCK-Silkeborg