Pieros tiljubles efter 1-0-målet

Sejr med bitter bismag i første opgør mod The New Saints

Vi vandt 2-0 ude over walisiske The New Saints i første opgør af 2. kval.runde til Champions League. Men både Rasmus Falk og Pieros Sotiriou måtte lade sig udskifte med skader.

Pieros scorede til 1-0 i første halvleg på et flot oplæg fra Bartolec. Senere i halvlegen måtte Rasmus Falk tydeligt frustreret forlade banen med en skade.

I anden halvleg fremtvang Pieros et straffespark, da han blev tacklet hårdt og sent i feltet. Robert Skov udnyttede fra 11-meterpletten, alt imens Pieros humpende måtte forlade banen.

Sejren var ganske solid og giver os et super fint udgangspunkt inden returopgøret onsdag 31. juli i Telia Parken. Men Falk og Pieros’ skader giver det gode resultat en ærgerlig og bitter bismag. God bedring til dem begge!

Efter kampen sagde Ståle heldigvis følgende om de to skader:

“Jeg ved ikke, hvor galt, det er med Pieros' og Falks skader, men umiddelbart så det ikke ud til at være langtidsskader.”

Der skal lyde en stor tak til de medrejsende københavnere. Jeres støtte gik rent og tydeligt igennem hele vejen fra start til slut. Både på stadion og i TV'et.

Sidst men ikke mindst ønsker vi Karlo Bartolec stort tillykke med sin officielle debut for klubben. Karlo gjorde en fin figur på højrebacken og var blandt andet manden med oplægget til vores 1-0-mål.