Assistenttræner Stefan Madsen

Stefan Madsen

Stefan Madsen blev i juli 2019 ansat som ny assistenttræner i F.C. København sammen med Bård Wiggen. Stefan efterfulgte Jacob Neestrup, som valgte at prøve kræfter med cheftrænerjobbet i Viborg FF.

28-årige Stefan Madsen havde forinden været 6-7 år i KB's og F.C. Københavns talentafdeling og arbejdet med alle holdene lige fra U12 til U19, så han har et bredt kendskab til organisationen.

Senest skiftede han i efteråret 2018 fra at være U14-cheftræner til at være assistenttræner for Hjalte Nørregaard på U19-holdet, og nu tager han skridtet over på den anden side af træningsbanerne og tager udfordringen op med F.C. Københavns førstehold.

Stefans teoretiske baggrund er en bachelor i idræt og en kandidat i human fysiologi på Københavns Universitet, ligesom han i foråret afsluttede DBU's A-træneruddannelse.

"Det er gået rigtig stærkt, og det er stadig en smule uvirkeligt for mig, men jeg var fast besluttet på at prøve mig af på den her hylde, da Ståle gav mig muligheden," sagde Stefan Madsen ved udnævnelsen, der blev foretaget i konkurrence med mange andre kvalificerede ansøgere.

"Jeg er både stolt og glad over muligheden for at komme op og være med omkring Superligatruppen og prøve at bidrage til forhåbentlig endnu et dansk mesterskab og europæisk gruppespil og selvfølgelig allerhelst i Champions League."

"Jeg ser frem til mange store fodboldoplevelser, og jeg håber jeg kan være med til at præge holdet i den rigtige retning. Det glæder jeg mig meget til!"