Telia Parken

Guldfest: Vi nærmer os 30.000

Vi skal fejre, at DM-trofæet vender hjem til København, og vi bliver rigtigt mange til at gøre det. Næsten 30.000 har allerede sikret sig en plads til kampen mod FC Nordsjælland, men vi har plads til flere, så du kan stadig nå med.
 
Det bliver en lang guldfestdag, når vi lørdag den 25. maj skal løfte DM-pokalen for 13. gang i klubbens historie.

Der er traditionen tro meget mere end en fodboldkamp at glæde sig til, for vi varmer op allerede fra om formiddagen i Fælledparken med masser af aktiviteter for FCK-fans i alle aldre. Du kan få lidt af overblikket her.
 
Efter kampen er der pokalløft inde i Telia Parken, og herefter fortsætter festen i Fælledparken, hvor spillerne også kommer forbi og fejrer guldet.

Alt i alt er der lagt op til et brag af en dag, og der er allerede mange, der har sikret sig en plads.
 
Der er fyldt op på Sektion 12 Nedre, men hvis du vil med ombord på dobbeltdækkeren til guldfesten, har vi stadig pladser på Sektion 12 Øvre for bare 100 kroner.
 
C-tribunen (Carlsberg) er der også ved at blive fyldt flot op på, men der er stadig ledige pladser på Øvre C fra 120 kroner.
 
DFDS Familietribunen er fyldt helt op, men vi har stadig familievenlige pladser i salg på A-tribunen (Imerco) på både øvre og nedre afsnit. Her går priserne fra 175 kroner for voksne.
 
>> Find DIN plads til guldfesten her