Ståle Solbakken

Ståle: En rigtig god 1. halvleg

Efter 1-0-sejren over Esbjerg fB havde Ståle Solbakken denne kommentar:

"Vi spillede en rigtig god 1. halvleg, vi fik skabt mange chancer - men fik desværre kun scoret et enkelt mål. Så får Jonas Wind et fejlagtigt røde kort - og herefter blev det svært for os."

Ståle Solbakken var ikke tilfreds med det røde kort til Jonas Wind, og havde denne kommentar til de to gule kort til Jonas:

“Det første gule kort kan dømmes, det afhænger af dommerens linje, men jeg har set dommere, der ikke engang giver frispark i sådan en situation. Men den anden er jeg helt uenig i. Hvis Jonas ikke hopper der, kan han jo være uheldig at brække benene, og Esbjerg-spillere hævder endda knopperne. Så selv om han falder bagefter mener jeg, at Jonas er helt fritaget for ansvar i den situation.”

Ifølge Ståle vil vi anke det røde kort, og vi håber dermed, at Wind slipper for karantæne.

Vi kom ud til en 2. halvleg, og vi havde det ganske rigtigt svært. Om de sidste 45 minutter sagde Ståle:

"Vi vidste, at 10 mod 11 ville det blive svært. Esbjerg er et boldsikkert hold, men vi gjorde det fornuftigt - omend vi ikke helt fik beskyttet vores felt godt nok. Men de kom kun frem til to chancer, hvilket matchede det antal chancer vil selv kom frem til."

"I løbet af 2. halvleg skiftede vi formation til 5-3-1, og herefter kom Esbjerg ikke frem til meget. Jeg er glad for at spillere som Bjelland og Boilesen fik 90 minutter, og alt i alt er jeg imponeret af drengene. Vi manglede flere af de spillere vil normalt har med, fx spillede vi vores første ligakamp uden Robert Skov, men de spillere vi havde med i dag, de løste opgaven godt, generelt spillede med vi med et fint flow - og overordnet set er jeg tilfreds med måden vi spillede kampen på."