Mohamed Daramy

1-0 efter fantastisk fight

Mohamed Daramy blev matchvinder i en dramatisk affære, hvor vi spillede hele 2. halvleg i undertal

Løverne lagde ud som lyn og torden og skabte i kampens første flere kæmpe chancer, hvoraf Nicolaj Thomsen var tættest med et hovedstød på overliggeren.

Efterhånden kom Esbjerg dog med i kampen, men uden for alvor at blive farlige. De sidste 10-15 minutter af 1. halvleg dominerede vi igen massivt, og det endte med nogle dramatiske slutminutter. Først bragte Mohamed Daramy os foran på en fornem aflevering fra Boilesen, men få minutter efter fik Jonas Wind sit andet gule kort og måtte forlade banen.

Kort efter pausen havde Falk en gylden mulighed for at øge til 2-0, men snart tog gæsterne og dominerede i spillet 11 mod 10.

Efter en lille times tid bankede Kauko bolden på overliggeren, men i betragtning af hvor meget spil de havde, kom de til meget få farlige chancer.

Et velorganiseret og hårdt fightende FCK-mandskab holdt godt stand og sikrede dermed tre uhyre vigtige point i jagten på guldet.

Nu venter to udekampe i Odense og Brøndby, inden FC Midtjylland kommer til Telia Parken Skærtorsdag kl. 18. Du kan sikre dig billet til topkampen lige her.