Nicolai Boilesen

Boilesen før Esbjerg: Vi skal jagte mesterskabet fra start

På søndag kl. 16.00 venter den første af forårets finaler i Mesterskabsspillet, når Esbjerg er modstanderen i Telia Parken. En kamp som Nicolai Boilesen går frem mod med store forventninger:

”På holdets vegne skal vi ud og jagte sejren fra første minut og vise, at vi er klar til at jagte mesterskabet. Det kommer til at kræve, at vi er på 100 procent i alle kampe fra første til sidste spillerunde af slutspillet, og derfor har vi alle kun ét fokus nu - og det er at slå Esbjerg på søndag,” siger Nicolai Boilesen, der nu er helt ovenpå efter en mindre skade:

”Personligt så glæder jeg mig helt vildt til igen at have muligheden for at spille kamp, hvis Ståle vælger at bruge mig. Jeg har følt mig i rigtig god form i denne sæson og har stor lyst til at spille de afgørende kampe, der venter os. Det er super motiverende at vide, at vi skal hente rigtigt mange point, hvis vi skal vinde mesterskabet - og det gør, at alle kampene er som finaler for os. Det starter søndag mod Esbjerg, og vi skal ud og levere en stærk præstation og bygge momentum op,” siger Nicolai Boilesen og sender roser til søndagens modstander:

”Det er muligt, at de kom med i slutspillet på en vild måde til sidst, men de har hele sæsonen gjort sig fortjent til at være i den position. Vi har selv mødt dem to gange, og selvom vi har vundet begge, så har det været tætte og vanskelige kampe for os. Derfor ved vi også, at det kommer til at kræve en masse af os, hvis vi skal vinde den kamp på søndag,” slutter Nicolai Boilesen.

Kampen på søndag sparkes igang kl. 16.00 i Telia Parken.

>> Du kan finde din plads til forårets første finale lige her

>> Du kan også sikre dig en plads til alle forårets fem finaler i Telia Parken med vores slutspilskort fra 449 kr

>> Vores abonnement giver også adgang til alle hjemmekampe i Superligaen fra 99 kr om måneden