Pierre Bengtsson

Bengtsson inden FCN: Forventer underholdning og højt tempo

Når vi på søndag møder FC Nordsjælland på udebane, forventer Pierre Bengtsson en kamp med to hold, som vil gå offensivt til værks. 

”Jeg tror, at det bliver en god kamp med højt tempo, for begge hold vi gå efter sejren og de tre point. Så det bliver sikkert også en sjov kamp for tilskuerne. Jeg har hørt, at der kommer mange FCK-fans, og det er fedt. Jeg har prøvet nogle gange at spille deroppe, hvor der var rigtig mange fans med, så det glæder jeg mig til, og det hjælper os helt sikkert på banen,” siger Pierre Bengtsson.

>> Køb billet til kampen

Inden kampen er statistikkerne ikke just med os, når det gælder udekampe mod FCN. Vi har nemlig ikke vundet en kamp i Farum siden april 2013. 

”De er gode på hjemmebane, de spiller bolden hurtigt rundt, og de kommer til mange chancer. Og selvfølgelig er det en fordel for dem med kunstgræsset, som de træner på hver dag. Vi har selv trænet på kunstgræs i løbet af ugen og gør det også frem mod kampen for at være så godt forberedte som muligt, og forhåbentlig gør det en positiv forskel for os,” siger Pierre Bengtsson.

>> Praktisk information

Mod Vendsyssel måtte Nicolai Boilesen udgå med en skade, og det har gjort plads til Bengtsson på venstrebacken.  

”Det har været dejligt at spille lidt mere. Det er dejligt at sætte sig op til kamp, og det er dejligt at træne, når man ved, at der venter en kamp. Så bliver man selvfølgelig lidt mere motiveret,” siger Pierre Bengtsson.