Så er det jul i Fanshoppen

Julen nærmer sig, og Fanshoppen er klar til at hjælpe dig igennem juleræset. 

Kalendergaver, adventsgaver, julegaver og meget mere - der er masser af muligheder for at finde noget til børn og voksne i Fanshoppen! Vi har samlet 24 favoritter, så du nemmere kan finde rundt i udvalget og lade dig inspirere til den helt rigtige gave. 

Banner_julegavefavoritter

Er du på jagt efter kalendergaver eller adventsgaver så tjek vores forskellige gavekategorier fra 1-99 kr., 100-199 kr. og 200-399 kr. 

juleprodukter


I år finder du også en helt ny julekollektion med kalenderlys, julesweater, julekrus, halstørklæde, servietter og chokolade - find det hele her og bliv klar til jul!

Brug dine E-Cash
Hvis du er nuværende eller tidligere sæsonkortholder, så tjek lige om du har fået brugt den E-Cash, der følger med kortet! December er dyr nok i forvejen, så måske kan du redde lidt af julebudgettet ved at bruge det, du har stående.

Du kan tjekke din saldo ved at logge ind på voreskbh.fck.dk (log ind med samme brugernavn og password som på billet.fck.dk)

NB! E-cash kan kun indløses i butikken, og husk at du skal medbringe det fysiske kort. 

Åbningstiderne i Fanshoppen

  • Mandag til fredag: 10:00 - 18:00
  • Lørdag: 10:00 - 16:00
  • Søndag: 11:00 - 16:00

På kampdagene den 9. og 13. december, har vi åbent til ca. en time efter kampen.

Webshoppen
Hvis du ikke har tid eller mulighed for at komme forbi shoppen på Øster Alle, kan du handle 24/7 på FCKFanshop.dk - og du kan bestille helt frem til 19. december kl. 15.00 og nå at få dine varer inden jul. 

Julegaver købt i butikken og online kan byttes til og med mandag 7. januar.