Andreas Bjelland

Spillerreaktioner: Skønt at slå FC Midtjylland

Andreas Bjelland
"Det her var en god sejr og tre gode point, og efter en lang række nederlag til FC Midtjylland, var det også skønt at slå dem igen. Vi startede ikke så stærkt, men kom så godt igen. Den 2. halvleg var lidt rodet, men alt i alt var det en fin sejr i en ikke så køn kamp".

Jonas Wind
"Det var en meget lige kamp, og det var FC Midtjylland der startede bedst - men stille og roligt blev vi det dominerende hold. Efter pausen fortsatte det med at være et lige opgør, men det var skønt at vi vandt - og at vi nu kan indsætte tre vigtige point på kontoen".

Jesse Joronen
"Det var en tæt kamp, men også en kamp hvor vi viser karakter. Efter vi er kommet foran, kommer de på 1-1 på en sløj dødbold, men heldigvis kommer vi atter foran på Jans kloge skud. Derfra synes jeg, at vi kører sejren flot i land - og jeg synes ikke rigtig, at sejren er i fare. Vi leverer en professionel indsats efter 2-1 målet, og vi er naturligvis glade for de tre point, og for at toppe ligaen".

Peter Ankersen
"Det var en dejlig sejr i en kamp, hvor jeg synes vi var bedst. Vi fik en lidt vanskelig start, men vi kom flot igen. De burde aldrig have fået udlignet, for det frispark der fører til udligningen, det skulle have været fløjtet den anden vej. Men heldigvis scorede Gregus, og dermed endte det som det skulle - altså med en fortjent sejr til os".