Sotirios Papagiannopoulos

Ståle: De var skarpere end os

Allerede inden kampen blev Ståle spurgt til de mange ændringer på holdet i forhold til søndagens Superliga-kamp mod AGF:

"Vi bruger pokalturneringen på samme måde, som vi har gjort i alle de år, jeg har været her. Nogle af de unge får chancen, og nogle af dem, der er tættest på holdet. Så vi tager absolut turneringen alvorligt, og jeg vil blive meget overrasket, hvis ikke det bliver en tæt og lige kamp."

Det blev det langt hen ad vejen også, men da Ståle evaluerede indsatsen, lagde han ikke skjul på, at den midtjyske skarphed i afslutningerne gjorde forskellen:

"Det blev en ret jævnbyrdig kamp, men de var skarpere end os på de få chancer, begge hold fik i løbet af kampen."

"De fik en god start med scoring på en dødbold og straffede, at et par af vores spillere brød aftalerne. Men i perioder af kampen var vi bedst, og i andre perioder var de bedst. Men vi fik blandt andet ikke samme effekt af vores dødbolde, hvor vi ikke var lige så stærke som dem, så jeg siger ikke, at det ikke var fortjent, at de vandt."

"Da de kom på 2-0 efter en time, blev det svært at komme tilbage, men vi fightede lige til det sidste, så jeg kan ikke klage over indsatsen. Nogen havde ikke deres bedste dag, og nogen fandt ikke relationerne med de nærmeste, men vi kan blandt andet glæde os over, at Jonas gjorde en god figur og kom i gang efter en lang skadepause."

"Det er ikke til at sige, hvad ændringerne på holdet betød, men som sagt, har vi altid gjort sådan i pokalen, også da vi spillede semifinaler mod Brøndby. I dag tog vi heller ikke hensyn til modstanderen, men til spillernes ve og vel med det program, vi har her i efteråret."

Et program, der på søndag kl. 12.30 byder på DERBY i Brøndby.