Carlo Holse

Træningskamp: 2-1 over HIK

Der var mødt ganske mange mennesker op på træningsanlæggets bane 3 denne sene tirsdag i smukt efterårsvejr på Frederiksberg, hvor vi for første gang skulle spille træningskamp mod HIK.

De fremmødte så FCK-mandskabet dominere hovedparten af 1. halvleg, men også et HIK-mandskab, der spillede klogt og havde flere gode kontraangreb.

Carlo Holse bragte os foran efter 17 minutter, da han fra højre side af feltet sendte bolden over i det lange hjørne med et smukt, følt spark. Mads Roerslev havde også en stor hovedstødschance, som en forsvarer afværgede til hjørne, men ellers var det småt med store tilbud.

HIK's Christian Groth Møller headede over lige i starten, men ellers kom de heller ikke rigtig frem til noget, før Rasmus Johansson - landsholdsspiller i Slovakiet-kampen for nylig - kort før pausen skruede et godt skud forbi en forsvarer og ind ved den ene stolpe.

I pausen skiftede Hellerup-holdet alle mand, mens vi som planlagt kørte videre med samme 11 i et kvarters tid endnu, inden syv U19-spillere kom på banen i det 63. minut. Lidt efter kom to mere ind, så vores opstilling nu hed:

Stephan Andersen - Ibrahim Samrawi, Sebastian Fabrin, Rasmus Møller, Pierre Bengtsson - Ahmed Daghim, William Kvist, Marcus Porsgrunn, Felix Winther - Andreas Kirkeby, Andreas Hjælmhof.

Det bragte ny energi i holdet, og to af de unge sørgede for sejrsmålet et kvarter før tid. Felix Winther tog et godt rush langs venstrekanten og kom forbi et par mand, inden han fandt den helt fri Alexander Hjælmhof midt i feltet, hvor han enkelt kunne sparke bolden i nettet.

Mod slutningen pressede HIK bravt for en udligning, men formåede ikke at komme til den afgørende mulighed. Men en fin indsats af den tidligere FCK-spiller Piotr Harens tropper, der også har Torben Storm (tidl. KB-spiller og -træner og senere ITU-træner i FCK) i trænerstaben.

>> Se matchfacts for kampen her