Ny hybridbane på Frederiksberg i 2019

F.C. Københavns spillere og trænere får i det nye år glæde af en helt nyetableret hybridbane på træningsanlægget ved KB.

Når byggeriet af KB Hallen er færdiggjort, bliver den nye bane etableret i samarbejde med KB. Den skal ligge, hvor den gamle Bane 1 har ligget, dvs banen tættest på KB's bygninger og KB Hallen. Bane 1 har i byggeperioden været inddraget til byggeplads, materialer m.m.

”Det er et vigtigt skridt for os, at vi får en træningsbane af højeste kvalitet og en bane, vi i princippet kan bruge året rundt," siger administrationschef i FCK, Daniel Rommedahl.

"Under byggeriet af KB Hallen har vi, i tæt samarbejde med KB, brugt meget tid på at lave den bedst mulige plan for, hvordan vi forbedrer vores træningsanlæg for at skabe optimale rammer for Superligaholdet og de bedste ungdomsspillere."

"Baner i topkvalitet er helt afgørende, så vi ser virkelig frem til at etableringen kan gå i gang. Vi forventer at tage den nye bane i brug inden opstarten til næste sæson,” siger Daniel Rommedahl.

Bane 3 (der ligger på tværs af bane 1 og 2) er allerede en hybridbane, dog er af lidt ældre dato.