Denis Vavro

Spillerreaktioner: Fuldt fortjent sejr

Andreas Bjelland
"Jeg synes vi var i fin kontrol og kommer planmæssigt foran 1-0 i 1. halvleg - men vi spiller ikke ligefrem nogen pragtkamp. Vi starter 2. halvleg lidt skidt, går for meget ned i tempo og træffer nogle forkerte beslutninger. Men så kommer vi på 2-0, og derfra er det næsten cruise control. Vi gennemfører nogle lange angreb, vi holder på bolden og får scoret et par mål mere. Der er lige 10 minutter vi skal snakke om, men ellers var det en fornuftig indsats."

Carlo Holse
"Det var fedt at komme ind i dag, og for mig gælder det bare om at gribe chancen, når jeg får den - og det i assists og eventuelt mål, hvis altså chancen byder sig."

>> Næste hjemmekamp er mod Slavia Prag - find din plads

Carlos Zeca
"Det var en god præstation af hele holdet, og alt i alt har vi vel 80 gode minutter. Vi er i kontrol gennem næsten hele kampen - altså lige pånær de første 10 minutter efter pausen. Men så finder vi os selv igen, vi får scoret og gør det hele lidt nemmere for os selv. Så en god præstation - og det er dette spil, som vi skal fortsætte med i de kommende kampe."

Nicolai Boilesen
"Det var en dejlig sejr, vi kontrollerede det meste af kampen - men vi spillede ikke ligefrem nogen prangende kamp. Vi havde 10 dårlige minutter, her får de heldigvis ikke scoret. Men vi holder hovedet koldt, vi genvinder kontrollen - og begynder at jagte yderligere scoringer, og det ender jo så med, at vi vinder klart og fuldt fortjent."