William Kvist

William glæder sig til retrodag og endnu en maxpræstation: SønderjyskE skal køres over

Knap er det ene store opgør overstået, før en ny kamp venter. På søndag kommer SønderjyskE til Telia Parken - få dage efter første møde Atalanta og få dage inden returopgøret. 

”Qua vores rigtig gode run i Superligaen og vores rigtig gode hjemmekampe, så skal vi virkelig ind og sætte os på spillet,” siger William Kvist om søndagens opgør.

>> Find din plads her

”Vi skal have dem til at føle, at det bliver en rigtig lang kamp. Med den skarphed vores offensive folk har i øjeblikket, og med den trup vi har, så er jeg sikker på, at vi efter to dages god restitution er klar til lave endnu en maxpræstation, som forhåbentlig kommer til at køre dem over,” siger han.

Glæder sig til Fanklubbens retrodag
Der venter William Kvist og de øvrige spillere en lidt anderledes stemningsoplevelse, idet Fanklubben arrangerer retrodag med fokus på stemningen fra de gode gamle 90’ere og især Nedre C.

”Jeg husker de gamle Danica-trøjer og Lars Højer selvfølgelig – så måske er der nogle, som kommer og er klædt ud som Lars Højer. Men det er da god stil af Fanklubben at hive lidt historik ind i det hele. Selvom vi ikke er verdens ældste klub, så er det rigtig fint, at vi også tænker på traditioner og historie, så det bliver en rigtig god dag at være en del af,” siger William.

Klog restitution efter spændende taktisk kamp
Spillerne har kun to dage til at forberede sig på en ny kampdag, og derfor er den rigtige restitution oven på udekampen mod Atalanta helt central, fortæller William.

”Sådan en dag som i dag (fredag) handler det om, at man som spiller skal vide præcis, hvilke ting kroppen har brug for, så man kan være klar til at max-præstere på søndag. Nogle spillere har brug for at lave relativt meget dagen efter kamp, og nogle spillere har brug for kun at lave en lille smule. Så man skal bare være skarp på: Hvorfor gør jeg ting, hvornår gør jeg ting, hvordan gør jeg ting, og hvad har jeg godt af,” siger William som kan se tilbage på et taktisk interessant opgør i Italien mod Atalanta.

>> Kom med til det altafgørende returopgør

”Som taktiker var det enormt interessant at være med i sådan en kamp, hvor der er lagt en masse begrænsninger på spillet. Vi spillede mod et hold, som meget gerne ville op og score, og vores opgave som hold var hele tiden at lukke hullerne rigtigt, så vi fik minimeret deres chancer. Det var en fed opgave,” siger han.