Nicolai Boilesen

Det var ikke godt nok

Dame N'Doye
"Jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi taber i dag, specielt nu hvor jeg havde glædet mig så meget til at vende tilbage. Men vi havde det svært i dag, og jeg er ærgerlig på vores fans vegne. Hvordan jeg spillede i dag, betyder ikke så meget, det er holdets performance, der er det vigtigste - og her leverede vi ikke, hvad vi skulle. Nu gælder det om, at vi skal levere meget mere i de kommende kampe."

Jan Gregus
"Det var ikke godt nok i dag, for planen var selvfølgelig at hente alle tre point. Vi får en lidt langsom start, og jeg vil tro, at begge hold kun kommer frem til en chance hver i 1. halvleg. Efter pausen starter vi igen for langsomt, og de straffer os så med to mål. Vi får lagt et godt pres de sidste 15 minutter, og kunne have fået det ene point, men desværre misbrugte vi vores straffespark."

Nicolai Boilesen
"Vi spillede alt for langsomt i dag, og vi får jo først lagt et ordentligt pres de sidste 15 minutter, altså efter at de er kommet foran 2-0. Så alt i alt var det for dårligt i dag."

Carlos Zeca
"Vores præstation i dag var lagt fra, hvad vi havde håbet på. Når man ser på kampen, havde vi egentlig nok chancer til at vinde kampen, men det skete bare ikke - og nu gælder det om, at blive klar til de næste mange kampe - og så blive bedre til at få sendt bolden i mål."