Ståle Solbakken

Ståle: Fremgang kamp for kamp

"Der har været fremgang fra kamp til kamp under denne træningslejr," sagde Ståle efter dagens 4-1-sejr over CSKA Moskva. En sejr, der faldt efter et nederlag på 0-1 til Sturm Graz på et tidligt straffe og en 0-0 kamp mod NK Maribor.

"I 1. halvleg og dele af 2. halvleg er der mange, der gør det godt, men der er også nogen, der stadig kæmper lidt med fysikken. Men vi får også et andet udtryk i offensiven, når vi har N'Doye og Kodro med, så det er ikke tilfældigt, at målene kommer i dag. N'Doye spiller en fantastisk kamp med bolden, men mangler stadig noget lungekapacitet, og det gælder også Kodro," sagde Ståle.

"Men nu fik vi dem i gang, og det så under alle omstændigheder fornuftigt ud. Og generelt klar fremgang i holdet fra seneste kamp, selv om banen i dag var meget tung i den ene side over mod trænerbænkene."

Træningslejren som helhed har Ståle også været fint tilfreds med:

"Ja, vi har ikke været så mange A-spillere i starten, og har måttet tage hensyn til fysikken hos flere spillere, generelt har det været en god træningslejr, hvor især Gregus har været rigtig god på alle parametre," slutter Ståle.

Søndag gør turen hjem til København og opladningen til sæsonpremieren på torsdag, når vi møder KuPS på udebane i Finland. Første hjemmekamp er næste mandag i Telia Parken mod AC Horsens.