Nicolaj Thomsen fik tidligt i kampen en lille flænge og måtte "pakkes ind"
Mohamed Daramy - 16-årigt angrebstalent fra U17-holdet
Marcus Korang
17-årige Marcus Korang rykkede i vinterpausen op i U19-truppen

3-2 til Lyngby i første testkamp

Årets første testkamp mod Lyngby endte med en sejr til gæsterne på 3-2 efter 2-2 ved pausen, og der var - som altid i denne type kampe - planlagt en række udskiftninger undervejs.

Sotirios Papagiannopoulos stod over i dag, da han starter lidt forsigtigt op efter den skade, han fik i sin sidste optræden for Östersunds IF. Desuden er Pieros ude i et godt stykke tid, og Robin, Kvist og Fischer er til VM.

Allerede efter 5-6 minutters spil blødte Nicolaj Thomsen  fra en flænge i hovedet, og i stedet blev Mohamed Daramy sendt ind, mens Thomsen blev lappet sammen. Efter få minutter var han heldigvis klar igen og byttede tilbage med Daramy.

Lyngby kom foran efter 10 minutter, da Jeppe Kjær slap fri i feltet og afsluttede fladt mod mål, men Stephan nåede ned og parere - for blot at se Gustav Marcussen komme først på returbolden og heade den i en blød bue ind i netmaskerne.

Efter en snes minutter måtte Jonas Wind udgå med en skade og blev erstattet af U19-angriberen Andreas Kirkeby. Det er endnu for tidligt at sige, om det koster en pause eller ej - den nybagte student skal først undersøges nærmere.

Kort før den halve time var Jeppe Kjær tæt på at blive dobbelt målscorer, men brændte den store mulighed, og i stedet blev det 1-1 nogle minutter efter, da Robert Skov udnyttede et straffespark, som Lyngby begik med et skub i ryggen på Kirkeby.

Nogle minutter efter var Gregus centimeter fra at score, men hans skud prellede af på indersiden af stolpen. Vi var her inde i en udmærket periode, og otte minutter før pausen blev Kirkeby spillet fri midt i feltet af Skov, og han takkede for det fine oplæg ved at banke bolden ind bag Oscar Snorre. Inden pausen havde Skov også et nærgående frispark, men i stedet udlignede Lyngby i tillægstiden ved Jeppe Kjær - og Lasse Fosgaard kunne endda have bragt dem foran, inden Peter Munch Larsen fløjtede til pause, men Stephan reddede helt nede ved den ene stolpe.

I pausen skiftede vi syv mand: ud gik Stephan, Roerslev, Lüftner, Gregus, Falk og Kirkeby, og ind kom Joronen, Ankersen, Vavro, Keita, Zeca og Bashkim. Midt i halvlegen faldt yderligere fem udskiftninger, så holdet nu hed Joronen - Ankersen, Vavro, Rakic, Vesterlund - Daramy, Keita, Zeca, Korang - Kirkeby, Bashkim.

Efter en længere periode med mest spil mellem felterne, lagde vi bedre og bedre tryk på mod slutningen, og bl.a. var Bashkim tæt på at passere Snorre med en flad afslutning. Men midt i en god FCK-periode slog kontra, og Daniel Stückler fik bolden forbi Jesse Joronen og sikrede Lyngby 3-2-sejren.

Fredag formiddag rejser truppen på træningslejr i Østrig, og den første træningskamp dernede er søndag kl. 17.30 mod Sturm Graz.