Carlos Zeca

Et skuffende resultat

Se hvad Andrija Pavlovic, Pierre Bengtsson, Robin Olsen og Carlos Zeca havde at sige efter 0-1 nederlaget til Brøndby IF:

Andrija Pavlovic
"Jeg synes egentlig, at vi i lang tid var det bedste hold, men vi må sige, at timingen ved deres mål er meget dårlig. Det blev en nemmere kamp for dem at spille, efter de kom foran 1-0. Men vi må bare komme videre, få hovedet op - og så se frem mod de kommende kampe".

Pierre Bengtsson
"Vi kæmper alt hvad vi kan, og vi kommer frem til mange gode indlæg - men vi er ikke skarpe nok i boksen, og reelt nok ikke på den sidste tredjedel af banen, og bliver det svært at vinde fodboldkampe. Men som sagt, mange gode indlæg - men den manglende skarphed i boksen koster i dag".

Robin Olsen
"Ved målet får de et frispark, men hvad der præcis sker herefter, ved jeg ikke rigtig. Men jeg synes vi giver for mange chancer væk. Jeg var selvfølgelig tilfreds med, at jeg via mine redninger holdt os inde i kampen til sidste fløjt, selv om det desværre ikke var nok til sikre os minimum det ene point".

Carlos Zeca
"Det er selvfølgelig et skuffende resultat for os. De var bedst i de første 15-20 minutter, men herefter synes jeg faktisk, at vi kontrollerer dem fint i store dele af kampen, selvom de nogle gange bliver farlige på deres kontraer. Vi kæmpede og kæmpede for udligningen 1-1, men det lykkedes ikke - så en dårlig dag for os. Nu skal vi arbejde hårdt, så vi kan få vendt det her, og begynde at hive nogle sejre i land igen".