Ballade i FCK's fanafsnit i Brøndby

F.C. København undskylder balladen i Brøndby

Efter de voldelige episoder, der udspillede sig på Brøndby Stadion her til aften, har ledelsen i FCK afholdt et møde og har følgende uddybende kommentar:

"Vi vil gerne undskylde overfor Politiet, vores værter i Brøndby, vagter og alle de fans, der opførte sig ordentligt og fik en ubehagelig oplevelse her til aften. Det, der skete i Brøndby, var helt uacceptabelt for alle i F.C. København. Det er en skamplet for klubben, og vi har en nul-tolerance omkring alle former for vold i FCK."

"Derfor vil vi gribe konsekvent ind med sanktioner over for dem, der stod bag. Vi har også grundigt overvejet at frasige os udebaneafsnittet i de kommende udekampe, men det vil give vores kolleger i Superligaen en meget vanskelig opgave sikkerhedsmæssigt - og straffe en masse uskyldige. Det mener vi ikke er den rigtige løsning på nuværende tidspunkt."

"I stedet vil vi selv se på, hvordan vi kan intensivere adgangskontrollen, da vi i aften oplevede, at indgangene blev stormet, og der kom personer ind, der ikke skulle have været det. Vi vil uddele en række markante karantæner til alle, der har været involveret. Det arbejde er allerede i fuld gang i samarbejde med politiet og Brøndby. Vi er nødt til at være konsekvente omkring det her, for vi vil ikke finde os i det. Vi troede, at vi havde lagt de her episoder bag os, men vi må desværre konstatere, at det ikke var tilfældet. Vi vil derfor arbejde videre på at komme det her til livs," siger Anders Hørsholt.