Andreas Cornelius solgt til Atalanta B.C.

Andreas Cornelius solgt til Atalanta B.C.

Andreas Cornelius kom tilbage til FCK i januar 2014 efter et ophold i Premier League klubben Cardiff og har i denne sæson foreløbig spillet 43 kampe og scoret 18 mål:

- Vi er tilfredse med, at vi igen har lavet et stort salg til en af de største ligaer i Europa. Andreas har leveret en stor indsats for klubben og fortjener at få en ny chance i en stor liga. Det er en del af vores strategi at have spillere, der med FCK som base bliver attraktive for de største ligaer, og det er den her handel et godt eksempel på, siger direktør i F.C. København, Anders Hørsholt.

Andreas Cornelius spiller nu sæsonen færdig for F.C. København inden turen går til Norditalien og byen Bergamo, hvor Atalanta er fra:

- Corner har altid været garant for 100 procents indsats for klubben og holdet. Han har kæmpet sig stærkt tilbage fra en stor skade og været et forbillede i truppen med sin arbejdsiver. Vi kan altid regne med stenhårdt arbejde fra Corner, uanset om vi træner eller spiller Champions League-kamp. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om, at han også vil gøre i resten af sin tid her. Vi glæder os alle både på hans og klubbens vegne over, at det her er gået i orden. Det var Corners tur nu, og han har arbejdet hårdt for at få en chance mere. Det får han nu og det er meget velfortjent, siger manager Ståle Solbakken, mens Andreas Cornelius selv ser frem til at slutte stærkt af i FCK for denne gang:

- Timingen er god med et skifte her til sommer. Nu har vi sammen fundet et rigtigt godt match med Atalanta, der har en god plan for, hvad de vil med mig, og det har været helt afgørende for mig. Jeg er stadig utroligt glad for at være i FCK, og jeg er meget motiveret for at gøre tingene færdige her på den rigtige måde. Vi har et mesterskab og en pokaltitel at jagte, og det vil jeg give alt for, at vi lykkedes med, siger Andreas Cornelius.