6-1-sejr over Jammerbugt FC

Kampen fik præcis det forløb, man kunne have ønsket sig, hvor vi kom ud med koncentration og energi og straks viste den forskel der skal være på holdene. Og det blev ikke dårligere af, at vi fik et tidligt mål, da Keita for første gang kom på tavlen for klubben med et fint langskud.

Som det ses på chancegennemgangen kunne vi let have øget føringen, inden Falk gjorde det tæt på den halve time, og også efter 2-0-målet var der chancer til mere. Men den manglende skarphed var da også det eneste, man kunne indvende mod en perfekt gennemført halvleg, hvor vi sjældent tillod hjemmeholdet at komme over midten. Derfor var der aldrig fare på færde nede foran Robin.

Og det mindre end et minut efter pausen blev 3-0 ved den indskiftede debutant Mads Roerslev - til daglig højre back på U19-holdet - som smukt blev spillet helt fri af Keita og køligt satte den mellem benene på keeperen. Så var der ikke meget mere at snakke om. Julian Kristoffersen øgede til 4-0, da han energisk tacklede bolden ind, inden Jammerbugt fik en god periode på 10-15 minutter, hvor de både brændte en stor chance, ramte stolpen og fik reduceret til 1-4.

Men trods tapre forsøg på at reducere yderligere faldt de næste scoringer i den anden ende, hvor endnu en debutant Nicklas Røjkjær nettede to gange med kort mellemrum.

Fem scoringer af to debutanter samt to unge spillere, Keita og Kristoffersen, der ikke tidligere har scoret i deres få kampe på det bedste mandskab. Og dermed er vi klar til 4. runde.

Store chancer:
FCK: 3.: Corner løber fra forsvaret på en fremlægning fra Kusk, men afslutningen strander på keeper Hovalt
FCK: 11.: Okore tæt på at banke et Bay-hjørne ind fra nært hold
FCK: 18.: Pavlovic snitter Kusk-indlæg videre, men Corner når lige akkurat ikke at få hovedet på inde foran
FCK: 32.: Nedfaldsbold til Corner tæt under mål, men sparker lige på Hovalt
FCK: 33.: Kusk sparker lige over efter forarbejde af Pavlovic og Falk
FCK: 40.: Bay sparker over mål efter han selv har sat angrebet op sammen med Falk
JAM: 53.: Michael Nielsen når lige akkurat ikke frem til indlæg fra højre
FCK: 58.: Roerslev får ny fin stikning af Keita og finder fri Pavlovic midt for mål, men serberen header lige på målmanden
JAM: 69.: Robin redder godt skud fra Nicklas Sørensen
JAM: 69.: Søren Astrup header på stolpen efter hjørne

Onsdag den 26. oktober 2016, kl. 19.30 på Nordjyske Arena. DBU Pokalen, 3. runde

JAMMERBUGT FC-F.C. KØBENHAVN 1-6 (0-2)

5.: 0-1 Aboubakar Keita – trækker forbi en mand en halv snes meter uden for deres felt og banker den ind med et langskud, der studser lige foran keeperen

29.: 0-2 Rasmus Falk - Pavlovic snitter en Kusk-fremlægning videre, og Falk runder en forsvarer og keeperen og sparker den fladt i tom kasse

47.: 0-3 Mads Roerslev - Keita splitter forsvaret med fornem stikning i dybden og den fremstormende back sætter iskoldt bolden mellem benene på keeperen bare 63 sekunder efter hans debut!

59.: 0-4 Julian Kristoffersen - Pavlovic snitter Roerslev-indlæg videre, og Julian tackler den i to omgange ind fra nært hold

69.: 1-4 Anders Rosengren - snyder offsiden og får fat i Chinsahara-fremlægning i feltet og et halvkikset spark snyder Robin og triller i netmaskerne

79.: 1-5 Nicklas Røjkjær - får bolden af Høgli i venstre side, snyder Jan Rasmussen og sparker præcist bolden over i den fjerne ende af målet

82.: 1-6 Nicklas Røjkjær - tager godt løb i feltet og firsttimer præcist Høgli-indlæg i nettet

651 tilskuere. Dommer: Jens Maae

Advarsler: 15.: Christian Rye, JAM

F.C. Købehavn:
31 Robin Olsen – 2 Tom Høgli, 26 Jores Okore, 15 Mikael Antonsson (anf.) 34 Frederik Bay (46.: 27 Mads Roerslev) – 17 Kasper Kusk, 35 Aboubakar Keita, 24 Youssef Toutouh, 33 Rasmus Falk (56.: 14 Nicklas Røjkjær) – 11 Andreas Cornelius (54.: 37 Julian Kristoffersen), 23 Andrija Pavlovic

Ikke benyttet: 41 Kim Christensen, 7 Benjamin Verbic, 18 Luca Racic, 22 Peter Ankersen

Jammerbugt FC:
21 Daniel Hovalt – 2 Jan Rasmussen, 5 Emil Haucke (anf.), 22 Søren Astrup, 19 Mads Larsen – 6 Christian Rye (46.: 3 Tanaka Chinsahara), 4 Anders Rosengren (80.: 23 Simon Jensen) – 15 Victor Rafael, 7 Nicklas Sørensen, 14 Simon Knudsen – 10 Michael Nielsen

Ikke benyttet: 1 Kasper Holm, 8 Kasper Skov Nielsen, 13 Lasse Steffensen, 16 Rune Larsen.

Holdene:
FCK ændrede på syv pladser i forhold til søndagens OB-kamp, hvor der kun var genvalg til Robin Olsen, Tom Høgli, Rasmus Falk og Andreas Cornelius. Robin skulle også have stået over, men Stephan Andersen var blevet syg og måtte blive hjemme.
Jammerbugt stillede med 10 af de samme som i deres seneste 2. divisionskamp.