Tilfredshed med tidlig afgørelse

Tilfredshed med tidlig afgørelse

Ståle Solbakken:
- Vi kontrollerer hovedparten af 1. halvleg og dominerer spillet og har mange tilløb til chancer, men Corner og Santander spiller ikke deres bedste kamp i dag, selv om det efterhånden blev bedre. Og det er OB, der kommer til kampens første store chance. Til gengæld scorer vi på vores første rigtigt farlige forsøg. Verbic har været rigtig god til træning længe, og i dag får han det for alvor også ud i kampen, og vores venstre side var generelt rigtig god i dag. Og så får vi en ønskestart på 2. halvleg, hvor selvmålet punkterer kampen, og vi kan gå lidt ned i tempo. Vi står godt defensivt, alle arbejder hårdt, og vi er meget svære at skabe chancer mod.

Rasmus Falk:
- Vi leverer en omgang professionelt håndværk. Efter vi kommer på 1-0 er vi mere kontrollerende, og det var nok. Vi var effektive på vores chancer, og jeg synes vi spiller en god kamp. Det var specielt, men også sjovt at være tilbage i Odense, men jeg synes jeg var god til at fokusere på dét det gjaldt om - at få de tre point, og vi fik hvad vi kom efter. Jeg klappes af banen ved udskiftningen, det var en flot gestus, og jeg er glad for at komme her – så det betyder meget for mig. Under kampen går man selvfølgelig 100 procent efter de tre point, men det er da tungt at det går skidt for OB, det er jo mennesker jeg holder af. Jeg tror på det vender for dem, de har en dygtig træner og spillere – og de har et godt materiale at bygge videre på.

Andreas Cornelius:
- Vi vinder ret sikkert, og jeg synes ikke de gav os de helt store problemer. For mit vedkommende var det ikke min bedste kamp, men vi vinder 3-0, og det er det vigtigste. Ved 1-0-målet sætter jeg Kenneth Emil ude i siden og timer mit løb godt og synes ikke jeg laver noget ulovligt. Vi har mange dueller i kampen, og det synes jeg er helt fint.

Thomas Delaney (med et glimt i øjet):
- Selvfølgelig var det med vilje, da jeg scorede - jeg har jo før chippet den ind!

Andreas Cornelius (følger op):
- Jeg troede, Delaney ville skælde mig ud, fordi jeg ikke nåede frem til hans indlæg, men så sejlede den jo ind under overliggeren.