Ludwig: Bliver dejligt at spille hjemme igen

Ludwig: Bliver dejligt at spille hjemme igen

Porto onsdag, Horsens søndag, Randers onsdag - tre udekampe på en uge med en hel del tid i fly, bus og på hotel. Spillerne klager ikke, for det er jo dels deres job og dels udtryk for, at vi har nået vores mål om europæisk gruppespil.

- Ja, vi spiller mange kampe i øjeblikket, men det er fint nok. Men selvfølgelig bliver det sjovt at spille hjemme igen på lørdag. Det bliver rart ikke at skulle rejse så langt og komme ind og spille foran vores hjemmepublikum, hvor vi ved at vi er sindssygt stærke og har spillet mange gode kampe. Og vi skal have 3 point mere på kontoen, understreger Ludwig Augustinsson.

Vi mødte lørdagens modstander AGF to gange i Telia Parken i foråret, og vi har et godt tag på dem, for begge gange vandt vi - først pokalfinalen og så den sidste Alka Superliga-hjemmekamp, hvor mesterskabet skulle fejres.

- Det betyder altid noget mentalt, at man har vundet de seneste gange. Jeg synes dog ikke, vi spillede vores bedste kampe mod dem, men vi vandt trods alt. Så det vil være fin timing, hvis vi kan spille en rigtig god kamp på lørdag - og vinde igen! lyder det fra den svenske landsholdsback, der har fået fuld spilletid i alle sæsonens kampe undtagen hjemme mod FC Nordsjælland, hvor han var småskadet.

Der er kick-off i Telia Parken lørdag kl. 15.30 - og husk at der er CPH PLAYDAY allerede fra kl. 12.00.